OO Koroška, 02. 04. 2022

23. odbojkarski turnir "Franja Ježa"

OO SVIZ Koroška že od leta 1998 organizira turnir v odbojki za delavce SVIZ. Letošnje srečanje je že 23. po vrsti.

Tokrat so v organizaciji zopet blesteli sindikalni zaupniki Dravske doline. Vse je potekalo brezhibno, od začetnega sprejema in pogostitve na OŠ Brezno-Podvelka in vse do zaključka v hotelu v Radljah ob Dravi, kjer so dobili nagrade vsi udeleženci.

Vodja organizacijskega odbora  ter sindikalna zaupnica na tamkajšnji šoli ga. Andreja Pažek nas je prisrčno sprejela, pogostila in nagovorila v telovadnici OŠ Brezno. Z glasbenima točkama sta se nam predstavila učenca njihove šole Mery Lipuš s svojo avtorsko pesmijo ter Maj Čurin na kitari. Prav tako sta nas pozdravila ravnatelj OŠ Brezno-Podvelka g. Leo Čelofiga in predsednik OO Sviz za Koroško g. Jaroš Kresnik. Vsi govorniki so bili podobnega mnenja; da je bil že zadnji čas, da se zopet srečamo, podružimo in sprostimo pri športni aktivnosti. Vsi so udeležencem zaželeli obilo športne sreče in tekmovanje brez poškodb.

Na tekmovanje se je prijavilo sedemnajst ekip. Igra je potekala na štirih igriščih in sicer na OŠ Brezno in na OŠ v Radljah ob Dravi.

Po uspešno zaključenem tekmovalnem delu, ki je potekal v sproščenem in prijateljskem vzdušju, smo se zbrali v hotelu v Radljah, kjer smo podelili zaslužene nagrade našim tekmovalcem.

 

Vrstni red:

17. Vrtec Ravne na Koroškem

16. OŠ Muta

15. OŠ Brezno-Podvelka

14. Vrtec Dravograd

13. Ibržniki (3. OŠ SG, CUDV, OŠ Črna na Koroškem in OŠ NT Dravograd)

12. Vrtec Krojaček Hlaček Prevalje

11. OŠ Vuzenica

10. OŠ Franja Goloba Prevalje

9. OŠ Juričevega Drejčka Ravne na Koroškem

8. OŠ Podgorje

7. OŠ Radlje ob Dravi

6. OŠ Ribnica na Pohorju 

5. Gimnazija Ravne na Koroškem

4. Druga OŠ Slovenj Gradec

3. OŠ Neznanih talcev Dravograd

2. Prva OŠ Slovenj Gradec

1. OŠ Prežihov Voranc

Čestitamo!!!

Ob zaključni evalvaciji smo ugotovili, da smo vse cilje današnjega dne realizirali in zato se je v polni meri lahko pričela zabava.

Organizatorjem še enkrat hvala za lepo druženje, vsem sodelujočim pa vabilo, da se zopet snidemo v še večjem številu, ampak naslednje leto v Mislinjski dolini.

Jaroslav Kresnik